FÖRENINGSSTÖD
Som lokal aktör på marknaden känns det naturligt att vara med och stödja föreningslivet i Västerås. Vi tycker att föreningarna runt om i kommunen gör ett fantastiskt jobb med våra ungdomar. De får med sig ansvar, gemenskap, respekt, gruppkänsla, laganda, mm. Helt enkelt en bra grund inför yrkeslivet. Därför tycker vi att det är viktigt att stödja detta arbete. De är framtiden!

Mätt efter antalet ungdomar är VästeråsIrsta HF är en av de större föreningarna i kommunen. Vi är väldigt stolta över att få vara med och stödja denna förening.

Totalbyggen har gått in som huvudsponsor för VSK Ungdom 2016. Ungdomar ligger varmt om hjärtat för oss på Totalbyggen. Det är viktigt att alla får en bra start i livet. Vi är övertygade om att idrotten bidrar till det. Därmed önskar vi på Totalbyggen ledare & spelare för VSK en riktigt lyckad fotbollssommar.  

En mycket fin klubb med ett bra fotbollsklimat. Med stor sattsning på ungdommar. Gör att vi stolt stjödjer denna klubb. Klubben var med och vann Systemaircup 2015.