Arbeta hos oss

Ett produktionsföretag är helt beroende av sina medarbetare. Vi jobbar därför hela tiden med att våra medarbetare ska må bra och trivas på jobbet. På så sätt tror vi att fler ska vilja jobba med oss.  I och med att all rekrytering till företaget sker genom att blivande medarbetare söker kontakt med oss, kommer vi att växa sakta men säkert. Personalfocus är en av de viktigaste hörnstenarna i Totalbyggen i Västerås AB. Vi jobbar ständigt med att ha högt i tak och visa varandra stor respekt.

LÖn / Pension

Totalbyggens lönemål beslutas i lönegruppen. Vår strävan är att alla ska ha en så jämn och bra lön som möjligt. Många av våra medarbetare lever i familje-situation vilket medför att en jämn lön underlättar vardagen. Totalbyggen vill att alla medarbetare ska ha det bra även när man har slutat sin anställning på Totalbyggen. Vi sätter därför varje månad av pengar till en privat pensionsförsäkring för varje medarbetare. Ett kapital som medarbetaren själv får förvalta med vår banks hjälp.

Friskvård / hälsa

Totalbyggen i Västerås AB har samarbete med Avonova gällande läkarbesök och hälsoundersökningar. Avonova gör även diagnos på hur alla medarbetare uppfattar klimatet i företaget. Allt för att vi ska kunna hjälpas åt att få ett så bra arbetsklimat som möjligt. Varje år får alla medarbetare 3000kr som friskvårdsbidrag. Det är valfritt när och hur man vill använda den.

EGET GYM
Totalbyggen har ett eget gym på kontoret. Alla medarbetare på Totalbyggen har tillgång till gymmet. Även anhöriga kan använda gymmet i viss mån.
I anslutning till gymmet finns det även en relax med bastu.

månadsmöten / afterwork

Vi på Totalbyggen tycker information är viktigt. Det är nyckeln till samhörighet och gemenskap. Därför träffas vi varannan månad och går igenom vad som har hänt och kommer att hända inom företaget. På kvällen brukar vi vara kvar för lite gemensam afterwork. Då utnyttjas kontorets faciliteter. Samtidigt har vi en chans att lära känna varandra ännu bättre.

Airhockey
Tuffa turneringar inom företaget vid afterwork.

Flipperspel
Vad vore ett kontor utan flipperspel? En konstant tävling pågår inom företaget för att inneha hiscore

Dart
Många timmar kan försvinna iväg kring darttavlan. Vissa är lite bättre än andra.